Salon Kone ja Rauta Oy

Myllyojankatu 11, 24100 Salo

Toimitusjohtaja

Mika Kallio

Puhelin 040 3066 287

mika.kallio@skroy.com

Pääkirjanpitäjä

Marjaana Jussilainen

Puhelin 040 3066 288

marjaana.jussilainen@skroy.com

Hallituksen puheenjohtaja

Annamari Tuominen

Puhelin 040 169 2226

tuominenannamari@gmail.com

 

Historiaa

Salon Kone ja Rauta Oy perustettiin vuonna 1946.

Olemme paikallinen perheyritys ja täytämme vuonna 2021 jo 75 vuotta.

 

Avausilmoituksessa 1946, yhtiön perustaja Jalmari Koskinen (kuvassa), kiteytti tavoitteemme: "Toivomme, että hyvällä ja rehellisellä palvelulla saamme arvoisien ostajien luottamuksellisen suosion."

Avajaisilmoituksessa 1946, yhtiön perustaja Jalmari Koskinen (kuvassa), kiteytti tavoitteemme: "Toivomme, että hyvällä ja rehellisellä palvelulla saamme arvoisien ostajien luottamuksellisen suosion."

 

Aluksi SKR:n toiminta keskittyi Turuntielle, Koskisen Kulman taloon. Kulma palveli asiakkaitamme vuosikymmenet. Laajensimme toimintaamme, ja toisella puolella tiellä myimme mm. polkupyöriä sekä Somerollakin meillä oli toimipiste.

Toiminnan laajetessa tilat alkoivat käydä pieneksi. Passeli avattiin palvellaksemme asiakkaitamme isommalla valikoimalla, lähellä keskustaa. Silloin 70-luvulla ei vielä moni uskonut Meriniityn vetovoimaan. Muut tulivat perässä. Aloimme myös tarjota salolaisille laadukkaita Toyota-autoja sekä tukkuterästä.

Henkilökuntamme ja asiakkaamme ovat meille kaikki kaikessa. Olemme nähneet yhdessä Salon historiaa, ja jatkamme sen rakentamista yhä tänä päivänä.